Një traktorist lëndohet rëndë pasi e ka humbur kontrollin ndaj traktorit

Një traktorist nga fshati Krushopek është lënduar pasi e ka humbur kontrollin ndaj traktorit dhe është përmbysur.

Marketing

Pesëdhjetë e një vjeçari F.M. me lëndime të rënda trupore është dërguar në Spitalin e Përgjithshëm të qytetit “8 Shtatori” ku i është dhënë ndihma mjekësore.

Aksidenti ka ndodhur dje në orën 11:40 në rrugën lokale të fshatit Nerez- fshati Krushopek.

Marketing