NP Parqet dhe Gjelbërime në një aksion të jashtëzakonshëm (Video)

Pas lutjes 🙏 që sot na e përcolli vogëlushja Teona, ekipet tona urgjentisht 🚨 filluan aksionin për shpëtim të maces së saj 🐈 e cila gjendej në plepin i cili ishte i gjatë më shumë se 25 metra 🌳. Macja e pafuqishme po kërkonte ndihmë tani më 4 ditë.
Për më tepër ndiqeni videon më poshtë.

Marketing