Ballina Aktuale Nuhiu: Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë deri në...

Nuhiu: Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë deri në 2500 euro për shkelësit e masave të Qeverisë

Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen.

Marketing

Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në bazë të neneve 205 dhe 206 të Kodit Penal, në të cilat për shkelësit e masave parashihet dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë në vlerë prej 2500 eurosh.

Nuhiu potencon se para përgjegjësisë kundërvajtësve do të vendosën edhe personat minoren që shkelin masat. Për prindërit e minoreneve do të zbatohet edhe “ përgjegjësia solidare”, për pakujdesi ndaj fëmijëve.

Marketing
Exit mobile version