Nuk i jepnin përparësi me veturë njëri-tjetrit zihen dy banor të Ohrit

Me 23.03.2019 në ora 14.30 në bregun Maqedonia në Ohër është prishur rendi publik gjatë një zënke fizike midis S.T.(40) dhe B.B.(47) nga Ohri, për shkak të mosdhënies përparësi në kalim me veturë.

Marketing

Dytë janë thirrur në SPB Ohër, pas së cilës kundër tyre do të ngritet padi adekuate penale.

Marketing