Nuk janë vetëm ushtrimet për trupin e Geta Beqës

Geta njihet si aktore e cila mori pjesë në shumë skeçe të Sevdai Radogoshit, askush nuk do e besonte se ajo sot do ishte kjo që është të shëndërrohej në një vajzë kampione e fitensit.

E përkushtuar në punë dhe e pa fjalë arriti suksesin që shumë femra do e dëshironin këtë arritje ku ajo Kosovës i solli disa medalje dhe kupa për trupin më të bukur.

Marketing

Sigurisht nevojitet një regjim ushqimi dhe një përkushtim i jashtëzakonshëm për linjat që posedon sportistja kosovare. Koha me e madhe ë{htë$pAlestra por më e rëndësishmja është edhe ushqimi.

Mëngjeset e Getës janë këto…