Nuk ka tubim në Zvicër pa flamur shqiptar, sidomos në ato sportive. Kjo u pa edhe në EURO 2024

Gati ne cdo qytet ne 26 kantonet e Zvicres autoritetet kane ngritur Zonat e tifozëve ( Fans zone) ku qytetaret te ken mundesi te ndjekin ndeshjet futbollistike gjate Euro2024.

Marketing

Por eshte ineresant sikur ne Gjermani ashtu edhe ne Zvicer dhe thuajse ne cdo vend te ballkanit verehen tifozet kuqezi te cileve ju prine flamuri shqiptare e here e here edhe ai i Kosovës, njofton gazeta zvcierane ne shqip Le Canton27.ch.

Zona te tilla me te medha gjenden ne Zurich, Bernë, Sant-Galen, Lausane, Gjenevë…

Per shembull ne Lausane ne Ouchy gati ne cdo ndeshje jane tubuar rreth 8000 njerëz aty edhe qinda shqiptare te veshur kueqzi dhe me flamaj kombëtar. D perkujtuar se ne zvcer aktualis

Marketing