Numër i madh i kosovarëve drejt Shqipërisë

Edhe me përfundimin e ditëve të ngrohta të verës, kolonat dhe pritjet e gjata nëpër kufij nuk po mungojnë.

Marketing

Një lexues i portalit Indeksonline ka dërguar disa pamje të radhës së gjatë të veturave në kufirin mes dy vendeve shqiptare, Kosovë-Shqipëri.

Siç shihet në foto, shumë nga veturat janë me targa të Kosovës si dhe ndër më të ndryshme.

Disa nga ta janë nisur për pushime në bregdetin shqiptar, derisa ka edhe nga ta që kthehen në vendet ku jetojnë përmes Shqipërisë.

Kutjojmë, se gjatë ditëve të verës pritjet nëpër kufij janë të gjata. Ka raste kur qytetarët detyrohen të presin në pika kufitare deri në 10 apo më shumë orë.

Marketing