Osmani dhe Gerasimovski mbjellin pemë në ditën e Frankofonisë

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, me rastin e shënimit të muajit të Frankofonizimit, së bashku me ambasadori francez Siril Bomgartner dhe kryetari i Komunës Qendër, Goran Gerasimovski do të mbjellin 10 fidanë në Parkun Frankofonisë në Shkup.

Marketing
Marketing