Osmani falënderon qytetarët e Teracës për mikpritjen dhe bisedat (Foto)

“Mirënjohje të sinqertë për qytetarët e Tearcës për mikpritjen e sotme në komunën e tyre, si dhe për interesin e tyre, për bisedat e hapura në karvanin “Zëri yt””, ka shkruar në facebook Bujar Osmani.

Marketing

Marketing