“Pa dashni” vjen nga Mani

Këngëtari Mani Manardi ka ardhur me projektin e ri muzikor.
Në kanalin Youtube, ai ka hedhur këngën e titulluar ‘Pa dashni’.

Marketing

Producimi i këtij projekti muzikor u bë nga vet këngëtari dhe Artan Mezini, ky i fundit ka bërë beatin e këngës.

‘Pa dashni’, u shkrua nga Fadil Topalli dhe videon ia realizoi produksioni Weshootfilms.

Marketing