Pa ujë sot pjesë të Çairit dhe Qendrës

Pa ujë sot nga ora 9:00 deri në përfundim të punimeve do të jenë shfrytëzues e Q.T. “Mavrovasja”, në Komunën e Çairit.

Marketing

Siç informoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit, ndërprerja është për shkak të defektit të shiberit nga F-100 mm në bulevardin “Goce Dellçev” pranë Q.T. “Mavrovasja”.

Për shkak të defektit në rrugë f-80 nesër nga ora 08:30 deri në riparimin e defektit pa ujë do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Vasill Gjorgov” nr. 4 dhe nr. 6 dhe objektet e Zh.A.S. dhe “Fronti Popullor” nr. 3 dhe 4, informojnë NP “Ujësjellës dhe kanalizim”.

Marketing