Paraburgim 30 ditor për tre të dyshuarit për vrasjen e trefishtë në Dibër

Prokuroria Publike Themelore Gostivar solli urdhër për zbatimin e procedurës hetimore kundër tre personave nën dyshimin se kanë qenë të involvuar në vrasjen e familjes treanëtarëshe në Dibër.

Marketing

Sipas kumtesës së PPTH-së, e dyshuara e parë, një femër e moshës 28-vjeçare, është nën hetim pasi ekzistojnë baza për dyshim se ka kryer vepër penale – vrasje sipas nenit 123 paragrafi 3 nga Kodi Penal. Për dy të dyshuarit e tjerë, një burrë 31-vjeçar nga Gostivari dhe një banor 62-vjeçar i Dibrës, ekziston dyshimi se i kanë ndihmuar në kryerjen me çka kanë kryer vepër penale – vrasje sipas nenit 123 paragrafi 3 lidhur me nenin 24 të Kodit Penal.

Duke vlerësuar se janë plotësuar kushtet ligjore, prokurori publik kompetent gjykatësit i dorëzoi Propozim për përcaktimin e masës së arrestit për tre personat e dyshuar. Ky propozim u pranua dhe gjykatësi të dyshuarve u ka caktuar masë arresti në kohëzgjatje prej 30 ditësh, kumton PPTH.

Procedura hetimore vazhdon në drejtim të ndriçimit të plotë të këtij rasti dhe sigurimit të dëshmive materiale.

Marketing