Ballina Aktuale Paralajmërohen protesta për emrin e Maqedonisë në disa qytete në Greqi

Paralajmërohen protesta për emrin e Maqedonisë në disa qytete në Greqi

Në lidhje me negociatat për çështjen e emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë është paralajmëruar protesta në disa qytete më 6 qershor.

Marketing

Organizatorët janë të njëjtët të cilët më herët organizuan protesta në Selanik dhe Athinë, ndërsa këtë herë protestat do të mbahen në qytetet më të vogla,

Mesazhi që do të dërgojnë protestuesit është të kujtojnë qeveritarët se populli grek është kundër çdo lëshimi për emrin e Maqedonisë.

Protesta më herët, gjegjësisht më 2 qershor ka paralajmëruar edhe opozita në Maqedoni, ku mes tjerash do të protestojnë edhe për çështjen e emrit.

Exit mobile version