Parqe dhe Gjelbrime sanon dëmet nga moti i keq (FOTO)

Menjëherë pas motit të keq, ekipet e ndërmarrjes Publike Parqe dhe Gjelbrime kanë dalë në teren dhe kanë sanuar të gjitha dëmet të shkaktuara nga moti.

Marketing

Drejtori i kësaj ndërmarrje Adrian Muça për Aktuale.mk thotë se vetëm në  komuën e Çairit ka 8 drunj të dëmtuar dhe të gjitha janë sanuar.

“Ekipet tona veprojnë në gjithë teritorin e Shkupit të cilat punojnë me kaacitetin e plotë të tyre” thotë Muça.

Ndërsa edhe nga qyteti i Shkupit thonë se po punojnë me kapacitet të plotë në sanimin e dëmeve.

 

Marketing