Partia e Janko Baçev nesër do t’i numërojë qytetarët para vendvotimit

Nga partia “Maqedonia e Vetme” e Janko Baçev paralajmëruan se nesër gjatë votimit për referendum, aktivistë të saj do të shpërndahen para vendvotimeve dhe do të numërojnë qytetarët që do të dalin të votojnë. Ata theksojnë se në listë do të shënohet vetëm një vizë që simbolizon numrin e votuesve por nuk do të fotografojnë votuesit që do dalin të votojnë.

Marketing
Marketing