Pasojat e uraganit Dorian, familja ngujohet në kulmin e shtëpisë nga sasia e madhe e ujit që ua ka vërshuar pronën

Uragani Dorian ka goditur Ishujt Bahamas, dhe po konsiderohet si një nga uraganet më të fuqishme që ndonjëherë ka goditur këtë vend.

Marketing

E pasi që erërat e forta që frynin me shpejtësi prej mbi 320 kilometra në orë, shumë shtëpi kanë mbetur pa kulm apo të mbuluara nga uji, transmeton Telegrafi.

Por, për ta dokumentuar nivelin e rritur të ujit, e dëshmon më së miri një video e një familje që ishte fshehur në kulmin e shtëpisë. Aty mund të shihen dallgët që vazhdimisht godasin dritaret.

Në anën tjetër ministri i Bujqësisë, Michael Pintard nga shtëpia e tij ka publikuar në video, ku shihet se si uji kishte gjithë pronën e tij.