Pasuria e deklaruar e Gruevskit kap shifra milionëshe (Detaje)

Nga Prokuroria Speciale Publike thanë se ish-kryeministri i arratisur Nikolla Gruevski nuk disponon me para dhe me pronë në emër të tij, ndërsa llogaritë e tij janë bosh që do të mund të ngrihen për shkak të arratisjes së tij në Hungari.

Marketing

Megjithatë, ai merr pagë si deputet i Kuvendit, edhe pse sot ju ulë për shkak të mos-prezencës së paarsyeshme në seancat kuvendare.

Përderisa ishte në pushtet kryeministri i “varfër”, supozohet se ai dhe bashkëpunëtorët e tij larguan shuma milionëshe në llogari devizore. Gruevski ndodhet në Hungari ndërsa natën e parë pas mbërritjes së tij qëndroi në hotelin luksoz “Kornitia” në qendër të qytetit.

Kliko ketu per pasurine e Gruevskit