Pasuria e Faik Arsllanit, pasardhësit të Vangellovskit

Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani.

Marketing

Arsllani nda Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit ka paraqitur, patundësi në Gradec, shtëpi prej 189m2, dhe objekt pune në Shkup në emër të gruas së tij në vlerë prej 6 milionë denarëve.

Ai po ashtu ka paraqitur edhe dy prona, banesë në Gostivar, posedon librezë për para ku ka arritur të kursejë vetëm 5000 dollarë dhe posedon makinë Passat./Alsat