Patrioti dhe intelektuali Lebit Murtishi sot vizitoi shokun e tij të idealit Ali Ahmetin

Patrioti dhe njeriu i sakrificave , Lebit Murtishi nga Struga, sot vizitoi shokun e tij te idealit, kryetarin e BDI-së, Ali Ahmetin.

Marketing

Në takimin qe patën kokë më kokë, z. Murtishi dhe z.Ahmeti, nuk doli asgjë përveç fotografisë që u publikua nga një profil facebooku, por për opinionin e gjerë shqiptarë dihet se, të dy, si z.Murtishi ashtu edhe z. Ahmeti, gjatë periudhës së komunizmit dhe ndjekjes që u bënte shteti si nacionalistë shqiptarë, mërguan në Zvicër dhe morën statusin e azilantit politik, ku vazhduan organizimin e Lëvizjeve Kombëtare, gjë që kulmuan me luftërat çlirimtare të shqiptarëve në Kosovë, Kosovën Lindore dhe Maqedoni.

Marketing