PDSH zhvilloi fushatë në Gostivar

Partia Demokratike Shqiptare sot në kuadër të fushatës për përkrahjen e referendumit të 30 Shtatorit, mbajti tubimin e radhës me qytetarët e komunës së Gostivarit, me moton “Një hap para PËR NATO dhe BE!

Marketing

Në fjalimin e tij Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi theksoi se përcaktimi i shqiptarëve është pro perëndimit, pro NATO-s dhe BE-së, dhe se çdo betejë jashtë këtij përcaktimi nuk ka kuptim, duke bërë thirrje që me 30 Shtator të dilet dhe masovikisht të votohet PËR NATO dhe BE!

Marketing