Pendarovski denoncon në MPB se ndiqet nga shërbimet sekrete

Stevo Pendarovski sonte në SPB Shkup raportoi se ai është ndjekur nga shërbimet sekrete të afërt me opozitën, transmeton MKD.mk. Pas deklaratës së djeshme të Pendarovskit se ai po ndiqet, sot MPB i bëri thirrje kandidatit presidencial të koalicionit qeverisës të ndajë njohurit e tija me autoritetet e policisë.

Marketing

Ne presim që informacionet që i deklaron t’i dorëzojnë përmes raportit të duhur në polici, deklaruan nga MPB. Sonte Pendarovski këto njohuri i paraqiti në polici.

Pendarovski në dy intervistat e fundit u ankua se gati 10 ditë ai po ndiqet nga shërbime sekrete të afërt me opozitën dhe se prova për këtë janë tre fotot e tij të postuara në rrjetet sociale.

Marketing