Pendarovski morri pjesë në ceremoninë e inaugurimit të Presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot, me ftesë të autoriteteve turke, mori pjesë në ceremoninë e inaugurimit të Presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, në Ankara.

Marketing

Presidenti Pendarovski, duke i uruar mandatin e ri presidentit të Turqisë, Erdogan, i uroi atij kryerje të suksesshme të funksionit të tij të përgjegjshëm dhe shprehu gatishmërinë për të vazhduar bashkëpunimin e shkëlqyer bilateral dhe miqësinë dhe partneritetin maqedonas-turk që po ndërtohet dhe përmirësohet përmes bashkëpunimit të institucioneve, bizneseve dhe qytetarëve tanë.