Pendarovski: Për herë të parë partitë shqiptare mbështesin një kandidat maqedonas

Kandidati për President, i ftuar në emisionin “Rruga drejt..” në Alsat, përballë panelit të gazetarëve Arben Ratkoceri dhe Zoran Ivanov, tha se është hera e parë që ndodh ku katër parti shqiptare, përpara zgjedhjeve, të mbështesin një kandidat për president maqedonas. Ai theksoi se kurrë më parë kjo ka ndodhur në historinë e vendit.

Marketing