PENDAROVSKI: Qytetarëve nuk i duhet edhe një Ivanov(VIDEO)

Kandidati i përbashkët për president të shtetit Stevo Pendarovski në takimin me banorët e Prilepit ka biseduar për përfitimet dhe ndryshimet pozitive që do të sjell anëtarësimi në NATO dhe BE, njofton MEDIAL.mk.

Marketing

“Qytetarët duan president i cili do të jetë i drejtë, i cili do ta çojë shtetin në rrugën e vërtetë. President i vërtetë për të gjithë qytetarët i cili do t’i dëgjojë nevojat e qytetarëve dhe i cili do të angazhohet për përparimin e shtetit”, ka thënë Pendarovski.

Marketing