Për 50 euro ryshfet dy polic përfundojnë në burg

Dy policë që kanë marr ryshfet 50 euro nga disa serb për të mos i dënuar, përfunduan në paraburgim.

Marketing

Kontrolli i brendshëm i SPB Veles ka ngritur një padi penale kundër dy policëve nga Demir Kapia, të moshës 22 dhe 27 vjeçare për shkak të kryerjes së veprës penale pranimit të ryshfetit.

Ata e kanë ndaluar një veturë të shtetasit serb dhe i kanë kërkuar 50 euro për të mos i dënuar.

Rasti është paraqitur në stacionin policor. Gjykatësi me procedurë paraprake i caktoi 30 ditë paraburgim.

Marketing