Për hatër të kujt u bë kaçurrele Ariana Fejzullahu?

Ariana Fejzullahun e kemi parë në të gjitha format e trajtat, ndryshe-ndryshe dhe shumicën e rasteve mjaftë bukur

Ariana është bërë mjaftë e njohur kjo për shkak të fotove që poston në Instagram. E bukur, trendi dhe bashkëkohore duket thuajse përherë.

Marketing

Arianen për herë e kemi parë me flokë të drejta, e për herë të parë kemi rast ta shohim me kaçurrela, shkruan “Kosovarja”.

Epo, duhet të ndryshoj nganjëherë njeriu. Me gjasë për hatër të Ermalit.

Marketing