Për një muaj në Shkup kanë lindur 59 foshnje para kohe

Të nderuar,

Marketing

Gjatë muajit Janar 2019 kishim 59 fëmijë të lindur para kohe. Edhe pse kapaciteti ynë për këta fëmijë është 23, ekipi i klinikës universitare të gjinekologjisë dhe obstetrikës ka trajtuar me sukses të gjithë fëmijët.

Pra, të dyfishuar me punë nuk paraqet shkas për të mos shërbyer dhe për të mos kujdesur foshnjet. Prandaj ky ekip është shumë i suksesshëm.

Thjesht, nuk ankohemi, punojmë. /Valon Bela

Marketing