Për pushime të jashtëzakonshme – vizitoni Europën Qendrore

Nëse keni kursyer mjaftueshëm gjatë vitit dhe normalisht nëse keni vizë Schengen, urgjentisht vizitoni vendet e Europës Qendrore.

Marketing

Nga Polonia në Slloveni do të shihni vende të jashtëzakonshme, shkruan The Guardian.