Për t’ia plotësuar dëshirën djalit, babai vesh 260 maica një mbi një

Baballarët janë në gjendje të bëjnë edhe të paimagjinueshmen nëse fëmija i tij ia kërkon.

Marketing

Këtë e dëshmon edhe sakrifica e këtij prindi, i cili ia plotësoi dëshirën djalit të tij 14 vjeçar.

Babai (Ted), i veshi 260 maica një mbi një, vetëm pse djali i tha ta bënte një gjë të tillë për të.

Kështu, babai hyri në librin e Rekordeve Botërore Guiness, edhe pse për të nuk ishe aspak e lehtë.

Ai në fund të eksperimentit ishte bërë si një mumie dhe nuk mundte as të lëvizte, e madje edhe koka nuk i shihej.
Maicat që i veshën atij ekipi që e ndihmuan, ishin të renditura sipas masës nga më e vogla te më e madhja.

https://www.facebook.com/GuinnessWorldRecordsKids/videos/364774740790567/