Përballja e parë dhe e vetme, 7 kandidatët për president sot në debat televiziv 

Servisi Publik-Radio Televizioni i Maqedonisë për “360 gradë” konfirmoi informacionin se të gjithë kandidatët për presdient kanë  pranuar ftesën për debat.

Marketing

Përballja e parë dhe e vetme parazgjedhore e të shtatë kandidatëve për president të vendit do të zhvillohet sot (e diel, 21 prill 2024) në RTM 1.

Debati do të transmetohet nga ora 20:00 në kanalin e parë .