Përfundoi asfaltimi i rrugës Llazar Trpovski në lagjen Fushë Topanë

Përfundoi asfaltimi i rrugës Llazar Trpovski në lagjen Fushë Topanë në kohë rekord dhe para përfundimit të afatit të paraparë të realizimit.

Marketing

Së shpejti do të vazhdohet edhe me asfaltimin e rrugës “Ferid Murad” deri në udhëkryqin me rrugën Xhon Kenedi dhe me ndërtimin e dy rrethrrotullimeve që do të ndikojnë në përmirësimin e rrjedhës së komunikacionit në këtë zonë.

Image may contain: outdoor and nature
Image may contain: outdoor
Image may contain: car and outdoor