Përfundon takimi Koxias-Dimitrov, negociatat vazhdojnë nesër

Pas gjashtë orë bisedimesh, takimi mes ministrave të jashtëm të Maqedonisë dhe Greqisë, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias përfundoi në selinë e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork. Sot, negociatorët nuk dhanë deklarata në media, por kjo është lënë për nesër. Negociatat vazhdojnë edhe gjatë ditës së nesërme.

Marketing
Marketing