Përkujtohet beteja e Haraçinës

Përkujtohet beteja e Haraçinës Nesër ( e diel) në Haraçinë, mbahet Manifetsimi përkujtimor, në kuadër të manifestimit tradicional përmes së cilit “përkujtohen Dëshmorët e Kombit”, të rënë në Betejën e Baraçinës.

Marketing

Homazhet si dhe manifestimi fillojnë në ora 17:00.

Beteja e Haraçinës, është njëra nga betejat më të lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoni.