Përleshje me armë mes dy grupeve në Kumanovë

Përplasje fizike që ka degjeneruar edhe me armë mes dy grupeve në Kumanovë. Alsat mëson se të paktën 1 është i lënduar dhe dërguar në spital ndërsa disa të tjerë janë me plage më të lehta. Ende nuk dihet motivi i përplasjes mes dy grupeve dhe policia është në vendngjarje. Dyshimet e para flasin për grupe me veprimtari kriminale dhe dhënie fajdesh.

Marketing
Marketing