Përmbytet vendlindja e kryeministrit

Rruga lokale nga Strumica në Banja Bansko, që kalon nëpër qendrën e fshatit Murtino, pas reshjeve të mëdha mbetën nën ujë, shkruan strumicanet.
Uji ka depërtuar në shumë shtëpi.

Marketing

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave Lupço Nikollovski është në terren në rajonin e Strumicës, ku po skenon dëmin e shkaktuar pas stuhisë së djeshme.

Marketing