Ballina Aktuale Përurohet segmenti i tretë i autostradës Prishtinë-Shkup

Përurohet segmenti i tretë i autostradës Prishtinë-Shkup

Në Kaçanik është përuruar segmenti i tretë i autostradës “Arbën Xhaferi”.
Përurirmi i këtij segmenti mblodhi figurat kryesore në vend, duke nisur nga kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, kryeministri, Ramush Haradinaj si dhe ambasadori amerikan, Greg Delawie.

Marketing
Exit mobile version