Pesë kandidatë në garë për Ohrin, mes tyre edhe një shqiptar

Pesë kandidatë kanë parashtruar kandidaturën për funksionin kryetar komune në Ohër në zgjedhjet e parakohshme që do të mbahen më 21 prill.

Marketing

Ato janë Kiril Trendafilov – Nançe nga partia e Unionit -Demokratik Qytetar, Mitre Milloshoski nga VMRO-DPMNE, Konstatin Georgieski nga LSDM-ja, Stevçe Stevoski si kandidat i partisë politike Demokratët dhe Xhemal Mena nga lëvizja “Besa”.

Zgjedhjet për funksionin kryetar komune u shpallën për shkak vdekjes të papritur të kryetarit të komunës së Ohrit Jovan Stojanoski, i cili vdiq më 15 dhjetor të vitit të kaluar.