Ballina Aktuale Plani dhe shpresa e Gruevskit për të shpëtuar

Plani dhe shpresa e Gruevskit për të shpëtuar

Ish kryeministri Nikolla Gruevski dhe bashkëpunëtorët e tij, të akuzuar në lëndët e PSP-së, që prej kohe shpëtimin janë duke e kërkuar në Gjykatën për të drejta të njeriut në Strasburg.

Marketing

Sipas avokatëve të të akuzuarve, ata që nga marsi kanë dërguar disa ankesa, pesë prej të cilëve janë pranuar nga Gjykata në Strasburg.
Nga Strasburg për Makfaks, kanë pranuar se ka ankesa nga Maqedonia përlëndët e PSP-së, por nuk kanë dhënë detaje se kur të njëjtit do të analizohen.

Jozyrtarisht, një nga ankesat ka të bëjë me vendimin që “bombat” të jenë prova në proceset gjyqësore.

Exit mobile version