Plomp: PSP ka dhënë kontributin kyç në luftën kundër korrupsionit

SHBA dhe Holanda kanë shprehur mbështetjen e fortë për Prokurorinë speciale publike si institucion kyç për kthimin e besimit të opinionit në gjyqësi, në ceremoninë për Ditën e jurisprudencës, e cila u mbajt dy ditë në Shkup.

Marketing

Ambasadori holandez, Vauter Plomp tha se Holanda që nga themelimi mbështetë Prokurorinë speciale publike.
“PSP ka dhënë kontributin kyç në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”, ka thënë Plomp