Policia ka gjobitur 27 shoferë për lëvizje të shpejtë në Shkup

Njëzet e shtatë shoferë janë sanksionuar për kalim të shpejtësisë në 24 orëshin e fundit në rajonin e SPB-së Shkup, kur janë evidentuar katër aksidente në të cilat më pak janë lënduar dy persona.

Marketing

Policia e komunikacionit ka përjashtuar nga komunikacioni tetë shoferë nën ndikim të alkoolit, 19 të cilët kanë vozitur para se të marrin patentë shoferi, dy shoferë fillestarë. Janë përjashtuar edhe 10 automjete të paregjistruara dhe një teknikisht i dëmtuar.

Janë sanksionuar edhe tetë këmbësorë për kalim në dritë të kuqe dhe jashtë vendkalimit të shënuar për këmbësorë, ndërsa njëjtë po aq shoferë janë dënuar për parakalim dhe ristrukturim të parregullt. Janë evidentuar edhe shtatë persona të cilët nuk kanë përdorur helmetë mbrojtëse gjatë vozitjes së biçikletës me motor, mopedit dhe motoçikletës.

Marketing