Policia: Mos i tërhiqni paratë në këto raste nga bankomati, rrezikoni jetën

Nese keni per te terhequr para nga bankomati, mos e beni kete gjate mbremjeve, apo kur ne rruge nuk ka levizje, ne menyre qe te ruani veten nga nje rrezik i mundeshem.

Marketing

Apelin e ben drejtoria vendore e Policisë Fier, e cila ne faqen e saj ne Fb ka shperndare kete njoftim:

Kujdes gjatë kryerjes së veprimeve në Bankomat. Sigurohu që askush nuk shikon kodin e kartës dhe që nuk është dikush që të ndjek më qëllim grabitjen e parave të tua.

Këshillë: Planifiko që tërheqjen e parave ta bësh ditën, gjatë kohës që ka lëvizje, që të mos vihet në rrezik jeta jote.