Policia shqiptare zbarkon në Maqedoni (FOTO)

Në kuadër të marrëveshjes dy palëshe,ndërmjet Ministrive të Brendsme të Shqipërisë dhe Maqedonisë edhe sivjet ka filluar patrollimi i përbashkët në Strugë, ndërmjet dy policive.

Marketing

Tashmë në Strugë, si rezultat i kësaj marrëveshje është vera e dytë që policë i Shqipërisë, patrullon bashkë me atë të Maqedonisë ,në rrugët e qytetit të Strugës, njofton Strugalajm.

Gjatë ,patrollimit të sotshëm pjesë e marshutës ishte dhe komandanti i Stacionit të policisë në Strugë,Valon Hani.Gjithashtu, edhe policë të Maqedonisë pritet të patrullojnë në destinacionet turistike të Shqipërisë që frekuentohen nga turistë nga Maqedonia .

Marketing