Porosia e Blerim Rekës për votuesit e BDI-së: Votoni me ndërgjegje dhe me zemër!

Kandidati i pavarur për President, Blerim Reka në një intervistë për emisionin Jeta në Kosovë me Jeta Xharën ka shpalosur vizionin e tij për të qenë President i ardhshem i Maqedonisë.

Marketing

Jeta Xhara me pyetjet e saja provokative ka prekur problematikën e jetës politike në Maqedoni.

Profesor Reka  nuk ka hezituar të përgjigjet për shumë çështje me rëndësi, por një nga pyetjet direkte ka qenë: Cila është porosia e Blerim Rekës për votuesit e BDI-së?

Profesor Reka me elokuencë të jashtëzakonshme dhe me një fjalor të butë prej intelektuali që nuk jemi mësuar ta shohim në ekranet televizive është përgjigjur shumë shkurt dhe me një ndjenjë të lartë vëllazërore duke thënë : ”Porosia ime për votuesit e BDI-së, por edhe për të gjithë të tjerët  Voto me ndërgjegje dhe me zemër!

Për të parë videon e plotë kliko KETU