Prej nesër hapet për komunikacion aksi rrugor Ohër-Resnjë përmes Galiçicës

Aksi rrugor Ohër-Resnjë, përmes parkut nacional Galiçica prej nesër do të hapet për komunikacion për të gjitha llojet e automjeteve. Ai çdo sezon mbyllet nga 15 nëntori.

Marketing

Komunikacioni nëpër rrugët e vendit nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë, nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga shteti.

Marketing