Prej nesër stabilizim i motit dhe rritje të temperaturave

Kushte për të reshura të shiut nesër do të ketë në Maqedoninë jugore. Pastaj vijon periudha e motit stabil me rritje graduale të temperaturës së ditës.

Marketing

Sipas parashikimit të DPHM-së, temperatura maksimale e ditës, të dielën do të jetë prej 28 deri 35 gradë Celsius, të hënën prej 29 deri në 36, të martën prej 30 deri në 37 gradë Celsius.

Marketing