Prekëse: Veterani i UÇK-së ofron veshkën për shërimin e djalit të Halil Kastratit

Hoxhë Halil Kastrati, i cili njihet nga të gjithë për veprimtarinë e tij humanitare në gjithë trojet shqiptare,  sot publikojë nje foto te djalit të tij i cili është i sëmurë me autizëm dhe kërkoi nga populli shqiptar që të lutën për shërimin e tij.

Marketing

Pothuajse të gjithë vërshuan me lutje për shërimin e djalit të Halil Kastratit por një veteran i UCK-së shkoi edhe më largë i cili është në gjendje që të dhurojë veshkën e tij nëse është nevoja për shërimin e djalit të Halil Kastratit.

Përmes portalit ‘Dardania Press’, veterani i UCK-së, Shaban Brahaj kërkoi që të njoftohet Halil Kastrati që ai me plot dëshirë është në gjendje të dhuroj veshken e tij për shërimin e Uwejsit.

“Informoheni Ju lutem un kom pranu me ja dhuru veshken let pshton djali ti 045297 459 veteran I uçk jom shaban brahaj prizren. Dardania Press, o Mir ta POSTONI see ta she sa ma shpejt”, shkroi Shaban Brahaj.

Edhe pse për sëmundjen e autizmit nuk nevojitet dhurimi i veshkës vlerësohet lartë shpirti i madh i veteranit të UCK-së i cili pa hezitim kërkon që të dhuroi veshkën e tij për shërimin e djalit të Halil Kastratit.

Image may contain: 1 person, smiling

Marketing