Presidencialet, Zaev: Nuk do te kandidoj për president! Ende ndjehem i ri

Kreu i ekzekutivit dhe njëherit kryetar i partisë më të madhe LSDM-së, Zoran Zaev i pyetur nëse do të kandidoj për president shteti, u përgjigj duke nënvizuar se akoma ndjehet i ri për këtë postë dhe se kontributin e tij do të vazhdoj ta jap si i pari i ekzekutivit.

Marketing

Nga partia e Zaevit, akoma nuk kanë dal me emër konkret për kandidat për president, dhe se një vendim të tillë sipas paralajmërimeve të deritanishme kjo parti do ta merr më 3 mars, kur edhe do të mbahet Kongresi i partisë.

Ndërkohë i pyetur rreth punësimit të 12 zëvendës drejtorëve, tha se është me të vërtet i nevojshëm për institucionet e vendit dhe se 12 paga nuk do t’i kushtoje shume Qeverise!

Marketing