Prindër për herë të dytë, bashkëshortja e Lorik Canës zbulon gjininë e fëmijës

Monica Ercoli, bashkëshortja e ish-kapitenit Lorik Cana, është shtatzënë. Çifti është në pritje të fëmijës së dytë.

Marketing

Monica ka zbuluar së fundmi edhe gjininë e fëmijës: Është vajzë.

Loriku dhe Monica janë gjithashtu prindër të Bojkenit, ndërkohë që familja do të shtohet edhe me një vajzë.