Pritje dhe kolona të gjata në pikën kufitare Maqedoni-Kosovë

Pika kufitare në Bllacë mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës është bllokuara nga pritjet dhe kolonat e makinave.

Marketing

Si duket shkupjanët më tepër preferojnë festën e 1 Majit-Dita Ndërkombëtare e punëtorëve, ta festojnë në Kosovë dhe anasjelltas.

Për këtë më së miri flet fotografia ku duken kolonat e gjata nga njëra pikë kufitare te tjetra.