Profesori universitar: ‘Debili Gjorge Ivanov foli para Kombeve të Bashkuara’

Profesori universitar Gjorgji Spasov ka ofenduar rëndë Presidentin Gjorge Ivanov duke e quajtur ate “hero i propagandës ruse” por edhe “debil”, shkruan Fakte. Spasov ka dënuar ashpër edhe ftesën që Ivanov bëri nga foltorja e OKB-së për bojkotim të referendumit.

Marketing

“Një debil me emrin Gjorge Ivanov nga foltorja e OKB-së fton për bojkotimin e referendumit.

Le të mos lejojmë shërbëtorët e Rusisë dhe propagandës ruse përmes fjalëve të tij të maskuara në “pothuajse patriotizëm” të na largojnë nga synimet e popullit maqedonas.“- ka shkruar veç tjerash Spasov.